bgreatinbusiness
Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Voor een next level business, met meer omzet, meer rust én voldoening.
​​​​​​​
Tijdens deze exclusieve, gratis LIVE online masterclass ontdek je o.a.


  • 3 simpele stappen om je omzetplafond te doorbreken met een high-end dienst.
  • Waarom en hoe het aanbieden van high-end diensten een slimme zet is - (en nee, dit betekent niet dat je je klanten moet afschrikken met torenhoge prijzen. Ik zal je laten zien hoe je dit aanpakt).
  • Het bgreat in business model waarmee je een ontspannen strategie kunt volgen om je doelen te realiseren passend bij jou.

​​​​​​​En het beste van alles?
  • Je zult in deze masterclass je eigen plan creëren om jouw hóógste waarde te verspreiden en verzilveren. (Met die uitstekende omzet boven €100.000 die je ambieert)


Heb je de laatste jaren ook steeds vaker het gevoel dat je je leven opoffert voor je bedrijf? Klinkt misschien wat heftig hè.
Maar herken je dit?
Je draait best een goede omzet en dat heb je bereikt door geweldige kwaliteit te leveren voor je klanten.
Eerst deed je dat met energie en plezier, en dat is nog steeds hoe je wilt werken.
​​​​​​​Maar de stress en het harde werken ontnemen je het plezier en de voldoening.

Je bedrijf gaat ten koste gaat van vrije tijd, je gezondheid, misschien zelfs van je gezin...
Op deze manier doorgaan wil je niet, de gedachte aan een burn-out plopt soms op...

Wat als je tegelijkertijd je impact kunt vergroten (dit is wat jou het meest drijft) én je inkomensplafond kunt doorbreken en je werktijd en werkstress kunt verminderen?
Klinkt to good to be true?

Je bent niet de enige die dat denkt, en die dat eigenlijk wél wil.

En, ik kan je vertellen uit eigen ervaring dat het echt mogelijk is.

Wanneer ik praat met gepassioneerde ondernemers, hoor ik keer op keer hoe toegewijd ze zijn aan hun klanten en hoe ze echt het verschil willen maken. En dat doen ze ook!
Maar vaak werken ze urenlang en raken uiteindelijk uitgeput.

Het verlangen is er om hun bedrijf naar een nieuw niveau te tillen, op te schalen, zonder dat dat ten koste gaat van zichzelf.
Ze willen het allemaal: kwaliteit voor hun klanten, trouw blijven aan zichzelf, genieten van vrije tijd en een inkomen boven de €100.000.
Ik begrijp het, ik ben zelf ook zo ingesteld, net als jij.

En het kan!

De voorbeelden die we vroeger zagen waarbij werk ten koste ging van al het andere en dat dat de weg is, zijn passé.
Ik geloof dat het nu meer dan ooit tijd is om dingen anders aan te pakken, om ziel en zakelijkheid te combineren.
Mijn passie is om ondernemers te begeleiden naar een bedrijf dat zo ontspannen, betekenisvol en winstgevend mogelijk is.

Mijn klanten hebben verbluffende resultaten behaald door high-end diensten toe te voegen aan hun aanbod.
Zoals een van mijn klanten zei: 'Met Greta's expertise en goede feedback heb ik een dienst ontwikkeld waarmee ik het beste van mezelf aan mijn klanten geef, meer impact maak en goed betaald krijg voor alle expertise die ik heb opgebouwd. Ik kan nu meer mensen bereiken en werk minder uren, waardoor ik tijd heb om aan mijn derde boek te werken.'

En precies dat: zakelijk succes, je potentieel benutten, het beste voor je klanten terwijl je geniet van dingen die óók belangrijk voor je zijn zoals je gezin, sport of boeken schrijven ;).
Dát gun ik jou ook!

Na deze online masterclass weet je hoe je je bedrijf kunt transformeren.

Meld je hierboven nog wel even aan.
Over Greta Krijgsman 

Geloof jij die verhalen van je omzet verdubbelen en je tijd halveren?
Ik vond het ook best ongelooflijk klinken maar werd wel enorm getriggerd door de mogelijkheid dat het kon. En wat het zou betekenen voor mij en mijn bedrijf.

Als moeder van drie kinderen was ik jaren geleden aan het schipperen tussen mijn werk, vrije tijd en gezin.
Man, man, man wat een geploeter en vooral ten koste van mijn éigen welzijn.
 
Er moest een betere manier zijn!

In 2015 ontdekte ik het krachtige high-end dienstmodel. Ondertussen was ik herstellende van een ziekenhuisopname en hoewel mijn bedrijf succesvol was, kostte het teveel stress en inspanning om alle ballen in de lucht te houden. 
Het high-end dienstmodel gaan gebruiken, daar zag ik direct een gouden oplossing in!
De belofte was je klanten de hoogst mogelijke waarde te geven, een topinkomen verdienen en toch veel vrije tijd hebben. En ik zag de resultaten om me heen!

En wat mij het meeste raakte: de mogelijkheid om met een high-end dienst te gaan staan voor je idealen, de grootste impact die je wilt realiseren.

Natuurlijk boekte ik ook best mooie resultaten, al vrij snel na het toepassen daarvan. Maar... ik moet je eerlijk zeggen dat ik ook uitdagingen had.
Mijn gezondheid fluctueerde, mijn gezin vroeg meer aandacht dan gemiddeld en mijn creatieve geest wordt graag uitgedaagd en zoekt diepgang. Het voelde alsof ik bijna de enige was.

En zelfs met een achtergrond in marketing, communicatie en sales, (keiharde koude acquisitie waarbij ik 34 bedrijven per week bezocht) ging het verkopen voor mezelf minder makkelijk dan als werknemer...

Het leek wel alsof ik vastzat in een inkomensplafond en een manier van denken en doen.

Je snapt dat ik enorme frustratie voelde en eerlijk gezegd voelde ik schaamte...

Totdat ik een besluit nam dat het anders moest en toen wist ik alles om te draaien!
Wauw, ook ik verdubbelde mijn inkomen. Zelfs x3 in 1 maand terwijl het nauwelijks tijd vroeg. OMG... ik wist het... Want ik wist dat ik het nieuw geleerde moest integreren met mijn 'oude' kennis en ervaring én naar mijn eigen vuur in mijn eigen 'methode'. En pas toen ik dat ging doen, klopte het voor mij en stroomde het! 

Toen ben ik mijn eigen klanten ook op diezelfde manier gaan helpen.

En ze zijn het gaan doen. Yes, ik doe een dansje van plezier iedere keer als ik hun successen hoor! En het blijft mij ook verrassen. Dat het eigenlijk zo simpel kan zijn!

In het webinar vertel ik je wat voor mij en mijn klanten werkt. En... ben jij er klaar voor om ook door jouw plafond te knallen?

Ik kijk ernaar uit!

Deel dit webinar